We willen Zenit niet alleen afstemmen op je leerlingen, maar ook op jou als leerkracht. Jij maakt er tenslotte een boeiend verhaal van. En daarin willen we je zoveel mogelijk ondersteunen.

Handleiding
Een uitgebreide handleiding biedt stevige didactische ondersteuning: tips, lessuggesties en extra activerende werkvormen.

Digitaal bordboek
Een digitale versie van het leerwerkboek doet je nog efficiënter lesgeven. Dit onmisbare werkinstrument bevat tal van extra’s en biedt een maximale herkenbaarheid voor je leerlingen. Een computer en een beamer volstaan om aan de slag te gaan. Ook de combinatie met een digitaal schoolbord is mogelijk.

Hoe ga je te werk?
Een eenmalige aankoop van het digitaal bordboek volstaat. Er wordt dus niet gewerkt met een licentie­systeem of een jaarlijks abonnement. Je kunt kiezen tussen een individueel bordboek of een netwerkversie die op het schoolnetwerk geplaatst kan worden en kan worden gebruikt door een onbeperkt aantal gebruikers (max. 5 tegelijkertijd).

Online
Zenit biedt een interactieve GIS-applicatie aan waarbij kaarten boven elkaar aan- of uitgeklikt kunnen worden. Dit laat toe op een eenvoudige manier geografische relaties te onderzoeken.